Clip Advertising

SC Clip Advertising ofera servicii de amenajari interioare si exterioare, cat si servicii de productie publicitara (firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari cu autocolant, placari cu dibond, casete luminoase).

marți, 4 februarie 2014

Photoshop CC Plugin pentru imprimante 3d




Odată cu apariția de imprimare desktop 3D , un nume de încredere de lungă în software-ul de creație este în căutarea de a oferi instrumente pentru sarcina . Adobe a anuntat o actualizare la Photoshop CC , care include capabilități de imprimare 3D ca un mijloc de " simplificarea procesului de imprimare 3D . " Noua funcționalitate vă permite să rafina , previzualizare , prep. și ieșire acele creații tridimensionale . Pornind de la zero, sau cu ajutorul unui model existent , instrumente Photoshop , cum ar fi repararea plasă automată și generarea de structură de sprijin da o mână cu productia finala . Software-ul se va adăuga , de asemenea, schele în creațiile tale , astfel încât acestea să nu se prăbușească în timpul procesului de producție și a verifica pentru etanșeitate în mod automat .

Când sunteți gata pentru imprimare , Photoshop CC a construit -in-suport pentru patru imprimante 3D ( mai mult pe faptul că într-un pic ) , comunitate online Shapeways / piață de imprimare departe de casă și de modele de publicare prin Sketchfab . Utilizând vizualizatorul 3D Sketchfab lui , proiectele pot fi postate la Behance în scopuri de portofoliu on-line. Suport pentru imprimarea directă de la Photoshop la Systems 3D Cube , Makerbot Replicator 2 , Makerbot Replicator 2x și Zcorp Full Color se coace în , cum este capacitatea de a exporta un fișier STL . Aveți posibilitatea să examinați , de asemenea, printuri finite de la fiecare dispozitiv și pe piața Shapeways pentru a realiza un produs final mai precis . Photoshop permite chiar și pentru selectarea materialelor și oferă de stabilire a prețurilor , în cazul în care alegeți să mergeți cu compania de imprimare online . Suport pentru mai mult de " cele mai populare " modele de imprimante este declarat a fi pe drum .

 Înainte de astăzi, a existat un decalaj între conținutul de produse de instrumente de modelare 3D și ce imprimante 3D au nevoie , în scopul de a obține rezultate de înaltă calitate . Acum , printr-un simplu clic pe " Print " în Photoshop CC , reclamele pot aduce 3D modele în lumea fizică , ", a spus Winston Hendrickson , VP Adobe de produse , solutii creative Media . Ce e mai mult , tinuta spune ca se asteapta ca utilizatorii actuali să rămână în Photoshop pentru un produs de imprimare 3D , cum ar fi machete de ambalare și multe altele .

Nu vă faceți griji , instrumente pentru aplicare sunt incluse în actualizarea de asemenea . Perspectivă Warp vă permite să schimbați punctul de vedere al unui obiect și obiecte inteligente legate de a îmbunătăți eforturile de colaborare cu actualizarea automată . Toate noile instrumente și caracteristici sunt disponibile acum ca o actualizare gratuită pentru abonați Creative Cloud .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu