Clip Advertising

SC Clip Advertising ofera servicii de amenajari interioare si exterioare, cat si servicii de productie publicitara (firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari cu autocolant, placari cu dibond, casete luminoase).

vineri, 7 februarie 2014

Imprimantele 3D - Povestea unui TAMPLAR.



Când Richard Van , un tâmplar maestru în Johannesburg, Africa de Sud, a decis să facă un set de degete mecanice. El si-a pierdut patru dintre degetele de la mâna dreaptă într-un accident de muncă nefericit. Si pentru un comerciant  bogat, având o mână cu handicap este un prejudiciu profesional foarte mare, așa că Richard a decis în ziua incidentului că va folosi instrumentele aflate la dispoziția sa, pentru a remedia situația.


Vezi ce a realizat Richard Van cu ajutorul imprimantei 3d:

Dupa o colaborare cu Ivan Owen(expert in maini mecanice), acestia au reazilat un model de proteza, model realizar pe calculator si printat.
"Robohand" cum a fost denumit modelul este un set de degete mecanice care deschid și se închid pentru a înțelege lucruri bazate pe mișcarea mâinii. Aproape toate părțile de o Robohand sunt 3D imprimate pe imprimante Desktop 3D.
 Costul de achiziționarea unei proteze tradițională este prea mare , mai ales pentru un copil cu o creștere rapidă, care ar deveni prea mare pentru o proteză în câteva luni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu